صعود گروه كوهنوردي بانوان دانشگاه به بام خراسان
گروه كوهنوردي بانوان دانشگاه، روز شنبه 29 تيرماه 98 موفق به صعود به قله شيرباد (بام خراسان) با ارتفاع 3300 متر شدند.
گروه كوهنوردي بانوان دانشگاه علوم پزشكي بيرجند موفق شدند با افتخار در تاريخ 29 تيرماه 1398 به قله شيرباد (بام خراسان) به ارتفاع 3300 متر صعود كنند. در اين صعود ورزشي كه با حمايت كميته ورزش دانشگاه علوم پزشكي بيرجند برگزار شد دوازده نفر از بانوان كوهنورد دانشگاه شركت داشتند. سرپرستي اين برنامه ورزشي را سركار خانم مهندس شاكري و مسئوليت فني آن را سركار خانم ولوي برعهده داشتند. اعضاي گروه كوهنوردي بانوان عبارت بودند از: خانمها اميني نسب، فاروقي نيا، لشكري، شايگان، عبدلي، حسيني، الله ياري، انصاري فر، رزقي، غلامعلي نژاد، شاكري و ولوي و جناب آقايان گلكاري، عبدالرزاق نژاد و اميرآبادي زاده نيز به عنوان كادر فني و پشتيباني اين گروه را همراهي كردند.

سركار خانم مهندس سمانه رزقي

قله شيرباد بلندترين قلهٔ رشته‌كوه بينالود و بلندترين ارتفاع در سه استان خراسان مي‌باشد و به همين جهت به «بام خراسان» شهرت دارد. اين قله در دامنه‌هاي شمالي به درهٔ نهل زشك و درهٔ دولت آباد چناران و در دامنهٔ جنوبي به روستاي بوژان در نزديكي شهر نيشابور منتهي شده‌است و به دليل اشراف به دره زشك، بوژان، دره خرو و دره‌هاي سرسبز اطراف داراي چشم‌انداز زيبايي است. اين قله و دامنه‌هاي منتهي به قله در مسير وزش بادهاي شديد موسوم به Low level jet stream قرار دارد.

گروه كوهنوردي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند
مديريت آمار و فناوري اطلاعات
1398/05/02

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24