نشست مسئولين فناوري اطلاعات واحدهاي تابعه دانشگاه
مدير آمار و فناوري اطلاعات دانشگاه از برگزاري اولين نشست مسئولين فناوري اطلاعات واحدهاي تابعه دانشگاه در سال جاري خبر داد.

مهندس حميد حسين پور در اين خصوص گفت: اين نشست با حضور مسئولين، كارشناسان و رابطين فناوري اطلاعات واحدهاي تابعه دانشگاه، روز يك شنبه مورخ 07/07/98 در محل سايت آموزش و توانمندسازي پژوهشگران مركز خدمات اطلاع رساني دانشگاه برگزار گرديد.

وي برنامه هاي نشست يك روزه مسئولين فناوري اطلاعات واحدهاي تابعه را به شرح ذيل اعلام نمود:
  • گزارش مهندس مهدي قاضي زاده رئيس گروه زيرساخت در خصوص برنامه هاي اجرا شده در شش ماه اول سال جاري و برنامه هاي آينده
  • گزارش مهندس سمانه رزقي رئيس گروه نرم افزار، اطلاع رساني و پرتال در خصوص برنامه هاي اجرا شده در شش ماه اول سال جاري و برنامه هاي آينده
  • گزارش مهندس ابوالفضل كمالي راد در خصوص برنامه هاي اجرا شده در شش ماه اول سال جاري و برنامه هاي آينده
  • گزارش مهندس روح ا... افشاري مسئول فناوري اطلاعات معاونت درمان دانشگاه در خصوص پرونده الكترونيك سلامت (نظام ارجاع الكترونيكي، رسيدگي الكترونيكي اسناد، نسخه نويسي و نسخه پيچي الكترونيكي)
  • توصيه هاي امنيتي توسط مهندس باقري نژاد كارشناس حفاظت فناوري اطلاعات
  • ارائه توضيحات مربوط به فرآيند الكترونيكي مأموريت اداري توسط مهندس سمانه رزقي

مديريت آمار و فناوري اطلاعات دانشگاه در ادامه اظهار داشت: در پايان نشست مسئولين فناوري اطلاعات پيشنهادات ، انتقادات و سئوالات مربوط به حوزه كاري خود را مطرح و مسئولين مربوطه پاسخ دادند.

مديريت آمار و فناوري اطلاعات
1924
1398/07/08

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند می باشد.      آخرین بروزرسانی:1399/06/24