نصب و راه اندازی فاز 1 سامانه مدیریت خدمات فناوری اطلاعات دانشگاه
فاز 1 سامانه مدیریت خدمات فناوری اطلاعات دانشگاه نصب و راه اندازی شد
به اطلاع کلیه مسئولین فناوری اطلاعات دانشگاه می‌رساند، با توجه به نامه ریاست محترم دانشگاه، در خصوص ابلاغ برنامه‌ عملیاتی اختصاصی حوزه فناوری اطلاعات و لزوم ارائه گزارش فعالیت‌های انجام شده، سامانه‌ مدیریت خدمات فناوری اطلاعات دانشگاه راه‌اندازی گردید.
این نرم‌افزار تحت وب مبتنی بر چارچوب ITIL است. که در این فاز با هدف ثبت گزارش کار توسط مسئولین محترم فناوری اطلاعات حوزه‌ها و نظارت دقیق بر اجرای پروژه‌های فناوری اطلاعات دانشگاه، توسط این مدیریت در مهرماه 1400 مورد بهره‌برداری قرار گرفت.
در همین راستا، جلسه‌ای روز چهارشنبه 21 مهرماه ساعت 8 صبح به صورت مجازی با حضور کارشناسان فناوری اطلاعات استان به منظور آشنایی با سامانه و نحوه کار با آن، برگزار گردید. مشاهده فایل ارائه شده در جلسه
این سامانه از طریق آدرس ITSD.bums.ac.ir در دسترس می‌باشد. با توجه به مجوزهای اعطا شده امکان ایجاد کار، تخصیص کار به دیگران و ثبت گزارش کارها وجود دارد.
همچنین در این جلسه قابلیت‌های دیگر این سامانه جهت ارائه خدمات عالی به همکاران از جمله مانیتورینگ شبکه، ثبت و پاسخگویی به مشکلات کاربران در حوزه فناوری اطلاعات مطرح شد. در آینده‌ای نزدیک به منظور پاسخگویی بهتر و رفع مشکلات احتمالی پرسنل دانشگاه در حوزه فناوری اطلاعات، درخواست های کلیه پرسنل از طریق این سامانه مدیریت خواهد شد.
مدیریت آمار و فناوری اطلاعات
1400/07/24