برگزاری جلسه ی گرامیداشت اول آبان روز آمار و برنامه‌ریزی
به مناسبت اول آبان ماه روز آمار و برنامه‌ریزی از کارشناسان و رابطین آماری تقدیر شد.

به مناسبت اول آبان ماه روز آمار و برنامه‌ریزی و تقدیر از پرسنل فعال در این زمینه، جلسه‌ای با حضور ریاست محترم دانشگاه و رابطین محترم آماری شهرستان بیرجند برگزار گردید. همچنین رابطین آماری سایر شهرستان‌ها به صورت وبیناری در این مراسم شرکت نمودند.

دکتر دهقانی فیروزآبادی در این جلسه با تبریک روز جهانی آمار و برنامه‌ریزی، از کلیه پرسنل شاغل در واحد آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و رابطین آماری که در کنار انجام سایر وظایف، با واحد آمار همکاری دارند تقدیر و تشکر نمودند. در ادامه به شش نفر از پرسنل فعال در حوزه آمار لوح تقدیری از طرف ریاست محترم دانشگاه تقدیم گردید.

در پایان نیز وبینار آموزشی تحت عنوان سازمان‌های داده محور با همکاری شرکت عصر فناوری دانش برای رابطین آماری ارائه گردید.

اداره آمار
1400/08/24