راه اندازی فرآیند تسویه حساب الکترونیکی کارکنان
فرآیند تسویه‌حساب کارکنان دانشگاه به‌صورت الکترونیکی طراحی و پیاده‌سازی شد.
بنا به گزارش گروه نرم افزار و پرتال مدیریت آمار و فناوری اطلاعات، فرآیند تسویه‌حساب کارکنان دانشگاه به‌صورت الکترونیکی طراحی و پیاده‌سازی شد. با توجه به مصوبه کارگروه فرآیندهای اداری در خصوص راه‌اندازی این فرآیند، کلیه تسویه‌حساب‌های کارکنان معاونت های دانشگاه از تاریخ 21 خرداد ماه، از طریق دبیرخانه الکترونیک (فرم تسویه‌حساب) انجام می‌شود. مراحل انجام کار به شرح زیر است:
شروع فرآیند با تکمیل فرم الکترونیکی تسویه حساب توسط کارگزین هر حوزه انجام می‌گردد و بعد از تائید توسط مدیر کارگزین فرم اعلام نظر به‌صورت هوشمند به کلیه مسئولین مرتبط جهت ثبت پاسخ ارجاع داده می‌شود. پس از امضا فرم توسط مدیر، هم‌زمان نامه جهت ارسال به دیگر سازمان‌ها (ازجمله بیمه) به‌صورت خودکار ثبت صادره شده و کد رهگیری به تسویه‌حساب شونده ارسال می‌گردد. تسویه‌حساب شونده با این کد رهگیری می‌تواند مراحل تسویه‌حساب خود را از طریق لینک زیر پیگیری نماید.
پیگیری از طریق کد رهگیری
بعد از تائید فرم تسویه‌حساب توسط همه حوزه‌های مربوطه، فرم برای تایید نهاییی به کارگزین ارسال می‌شود. در نهایت پس از تائید نهایی فرم تسویه‌حساب، توسط کارگزین، پیامک برای تسویه‌حساب شونده ارسال می‌گردد و تسویه‌حساب به پایان می‌رسد.
مدیریت آمار و فناوری اطلاعات
1401/03/30