عنوان: سامانه نظام پیشنهادها به آدرس www.karmand.bums.ac.ir

زمان بهره‌برداری: 1398

مجری (گروه): کمیته ساختار و فناوریهای مدیریتی

گروه هدف: کارکنان ، اعضا هیات علمی

شرح:

مشورت و رایزنی و گوش دادن به سخنان دیگران یکی از ساز و کارهای قرانی است که برای هدایت و زندگی مردم از وصی پروردگار سفارش شده و در زمان پیامبر اکرم (ص ) به کاربرد راستین و عملی گذاشته شده است . با توجه به دستورهای جاودانه قران کریم و سیره کامیاب و انسان پرور پیامبر گرامی اسلامی و شارت صحیح و روش رهبر کبیر انقلاب اسلامی با در نظر گرفتن بهره هایی که سرزمین های صنعتی باختری از برپایی نظام مردم سالاری و سازکار مشاوره و مشارکت جمعی به دست آمده شایسته است که فضای اجتماعی _ اقتصادی کنونی کشور برای دست یابی به مقاصدی که در پی می آید پایه های شیوه مدیریت مشارکت جو در همه سازمان های دولتی و غیر دولتی استوار شود و از راه بکار گرفتن « پذیرش و بررسی پیشنهادها » زمینه پژوهش و بهره گرفتن از خرد همگانی که در معرفت اسلامی بصورت « یدا... مع الجامعه » آمده است ، بهره گیری شود .


بر این اساس در اجرای سیاست دولت برای گسترش دامنه مشارکت کارکنان در بالا بردن کارایی و اثر بخشی دستگاههای دولتی و در اجرای سیاست های وزرات بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و سازمان مدیریت برنامه ریزی و به منظور اجرای مفاد بخشنامه های شماره 13472/200 مورخ 07/10/93 سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و تصویب نامه شماره 11852/93/206 مورخ 5/9/93 شورای عالی اداری سامانه نظام پیشنهادها بصورت تحت وب راه اندازی گردید .

تعاریف :

شورا : سطحی از تشکیلات نظام پذیرش و بررسی پیشنهادها می باشد که به منظور جلب مشارکت کارکنان در راستای توانمندیها و بهره برداری بهینه از ظرفیت فکری آنان در سطح دانشگاه فعالیت می نماید .

اعضاء شورا مستقیما" زیر نظر ریاست دانشگاه فعالیت می نمایند . نحوه انتخاب اعضاء و شرح وظایف آن در فصل اول تشریح شده است .

پیشنهاد:

طرح ، فکر و یا روش تازه و ابتکاری که از سوی کارکنان دانشگاه و یا افراد خارج از سازمان (مشتریان داخلی و یا خارجی) برای بهتر کردن کار و ارائه خدمات اثر بخش ، بهبود روندهای عملیاتی و بطور کامل افزایش کیفیت و بهره وری ارائه می شود 

اهداف و مزایا:

هدف کلی :

جلب مشارکت کارکنان در راستای توانمندیهای وبهره برداری بهینه از ظرفیت فکری آنان در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بیرجند

اهداف اختصاصی :

-  تلاش در حفظ و بالا بردن حرمت و ارزش وجودی مدیران و کارکنان دانشگاه که بار سنگین چرخاندن امور را بر عهده دارند و می کوشند تا با ایفای وظیفه های قانونی خود موجبات آسایش و خوشنودی مردم را فراهم آورند.

-  پدید اوردن فضای مناسب برای شکوفا کردن و بهره گرفتن از اندیشه و تجربه کارکنان دانشگاه و افزایش دامنه تعلق و دلبستگی آنان به بهتر کردن دامنه خدمات به مردم .

- فراهم آوردن موجبات فضای آزاد و سالم برای طرح نقادانه و وسعت دادن به دامنه آگاهیها و توانائیها و بردباری جامعه کارکنان از راه دریافت ارزشیابی و نقد کردن پیشنهادهایی که از سوی جامعه کارکنان برای بهتر کردن کیفیت خدمات دانشگاه ارائه می شود .

- استقرار فضای شوق انگیزه پذیرش مسئولیت بیشتر برای آشکار کردن توانمندیهای فردی و جمعی به منظور بهتر کردن کار و ارائه دادن خدمات اثر بخش .

- برقراری روابط و مناسبات انسانی حرمت آمیز میان جامعه کارکنان در راستای مؤثر کردن آثار مطلوب خدمات دانشگاه

- کاهش تنش های روانی و فشارهای عصبی در کار ، از راه فراهم آوردن زمینه مستعد برای اندیشیدن و سخن گفتن و بالاخره راه چاره دادن فردی و جمعی برای از میان برداشتن دشواریهای کار .

- ایجاد انگیزه های معنوی و مادی برای برانگیختن و به کار گرفتن توان بالای اندیشیدن و پدید آوردن راه کارهای سازنده از سوی کارکنان .

- دلپذیر کردن فضای سازمانی و کیفیت زندگی کار .

- ایجاد محیط مناسب و هوادار برای رشد ، شکوفایی و بهبودی ، دگرگونی و تازه گردانی و برتری جویی کارکنان

- ابداع روشهای تازه و ابتکاری برای جلب خشنودی و پشتیبانی مردم و کسانی که از خدمات دانشگاه بهره مند می شوند و استقرار پیوند عقلی و عاطفی آنان با دانشگاه

- کاهش پیامدهای سخت و ناگوار دیوان سالاری

- همسو کردن هدفهای کارکنان با هدفهای دانشگاه از طریق فراهم کردن منافع مشترک مادی و معنوی .

- کاهش هزینه های جاری دانشگاه ، بهبود روندهای عملیاتی و افزایش کیفیت و بهره وری.


فرآیند در یک نگاه

فرم در یک نگاه

سولات متداول