گروه زیرساخت

 

پس از ابلاغ آخرین تغییرات چارت رسمی دانشگاه در ابتدای سال 96، گروه زیرساخت به‌عنوان یک گروه در مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، شکل گرفت. این گروه شامل دو زیرگروه "شبکه"و "سخت‌افزار و مخابرات" است. 6 کارشناس و 2 اپراتور در حال حاضر در این گروه مشغول به کار هستند. ایجاد بستر مناسب ارتباطی امن و پایدار، توسعه مرکز داده سلامت استان، توسعه شبکه ملی سلامت، برگزاری دوره­ های آموزش تخصصی مرتبط برای پرسنل حوزه فناوری اطلاعات، از مهم‌ترین فعالیت­های این گروه است.

مرکز داده دانشگاه در حال حاضر نگهداری داده ها و میزبانی بیش از 50 سامانه نرم افزاری را انجام می دهد. ارتباط واحدهای پردیس با مرکز داده با رینگ فیبر نوری برقرار شده و شبکه WiFi در ساختمان های اداری، دانشکده ها و خوابگاه ها اینترنت را در دسترس بیش از 7000 کاربر شبکه شامل اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه قرار می دهد.ایجاد زیر ساخت مناسب برای ارائه سرویس دسکتاپ مجازی(VDI) یکی از مهمترین پروژه های اخیر در این حوزه است که هم اکنون اساتید و دانشجویان محترم از این خدمات بهره می گیرند.
155مگابیت در ثانیه پهنای باند اینترنت و 100مگابیت در ثانیه پهنای باند ارتباطی مرکز داده با شبکه ملی سلامت است. با توسعه شبکه ملی سلامت در استان، بیمارستان ها، شبکه های بهداشت و درمان، مراکز، پایگاه ها، خانه های بهداشت و پایگاه های اورژانس از طریق این شبکه خدمات موردنیاز را از مرکز داده دانشگاه دریافت می کنند. در حال حاضر پروژه شمس 78 درصد در استان پیشرفت داشته که با توسعه این شبکه زیر ساخت ارتباطی مناسب برای ارائه خدمات مختلف فراهم شده، از جمله:

  • گسترش سامانه یکپارچه حضور و غیاب تا سطح خانه های بهداشت در استان
  • توسعه سامانه ویپ (VOIP) با تخصیص بیش از 2000 شماره در استان و ارائه سرویس فاکس مجازی و Paging
  • توسعه شبکه ویدئو کنفرانس به منظور برگزاری جلسات اداری و آموزشی از راه دور در 8 شبکه بهداشت و درمان استان که منجر به کاهش هزینه های برگزاری این گونه جلسات شده است

رئیس گروه زیرساخت مهندس مهدی گنجی می باشد.


معرفی

 

آموزش و اطلاع رسانی

 

فرآیندها

 

 خدمات

شرح وظایف گروه

 

راهنمای استفاده از پست الکترونیک دانشگاه

 

فرآیند درخواست پست الکترونیک

 

خدمات گروه
همکاران گروه

 

 

 

فرآیند ایجاد شبکه